Blond Bierpakket (12 Bieren)

28,95

Mooie blonde speciaalbieren met uitgesproken kleuren om de dorst te lessen. In totaal 12 verschillende bieren van diverse brouwerijen in één bierpakket:

  • 12 verschillende blonde bieren
  • van 12 verschillende brouwerijen
  • in één bierpakket
  • leuk voor jezelf of om aan een ander cadeau te geven

Liever een groter pakket met blonde bieren? Wij hebben ook het Blond Bierpakket XL samengesteld met 24 verschillende blonde bieren.

 

Blond Bierpakket

Blonde bieren hebben enorm aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. In het Blond Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten met mooie goudgele kleuren en fijne smaken voor je geselecteerd. Door de grote diversiteit aan blonde bieren hebben wij ervoor gekozen om 12 verschillen bieren van maar liefst 12 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je optimaal kennis kunt maken met deze blonde parels.

Blonde bieren

Blonde bieren zijn toegankelijke bieren geschikt als aperitief of dorstlesser. Zeker in Nederland worden blonde bieren de laatste jaren veel vaker gedronken. Dit heeft er mee te maken dat de smaken zeer toegankelijk zijn voor het grote publiek. In het brouwproces is er namelijk minder gebruik gemaakt van het ingrediënt hop, waardoor de smaken meestal zacht en bijzonder fris zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blond Bierpakket (12 Bieren)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top