Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Vaderdag. Zet je jouw vader ook in het zonnetje?

Zondag 16 juni 2019 is het weer vaderdag. Tijd om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten. En zeg nou eerlijk, welke vader geniet nou niet van heerlijk biertje op zijn tijd? Speciaal voor vaderdag hebben wij een een bijzonder bierpakket samengesteld. Een keer wat anders dan mooie stropdas, nieuwe sokken of grasmaaier. Hartstikke tof om aan je vader cadeau te geven! Hij zal het zeker waarderen.

Proost op de vaders!

Op 21 juni gaan we alle vaders even flink in het zonnetje zetten. Nu zijn wij de moeilijkste niet en vieren wij deze dag uiteraard met jullie mee en proosten ook op de vaders. Om deze reden hebben we een mooi Vaderdag Bierpakket voor jullie samengesteld met 8 verfrissende bieren, 1 bierglas en biersokken. En mocht hij er nou eentje niet lekker vinden, dan drink je die toch lekker zelf op!

Vaderdag Bierpakket

Wij hebben 8 verschillende speciaalbieren samengevoegd in één bierpakket, samen met 1 bierglas en biersokken om te toasten op onze vaders! Haal hem snel in huis om samen met je vader optimaal te kunnen genieten van deze bieren. Ook kun je een persoonlijke boodschap voor jouw vader meegeven. Wil je toch liever een ander bierpakket cadeau geven? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Zoek een bierpakket naar keuze of stel een eigen bierpakket samen. Ook dan kun je een persoonlijke boodschap voor je vader meegeven. Het Vaderdag Bierpakket voor slechts € 34,50 online te bestellen.

Menu