Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Speciaalbier tips voor Oud & Nieuw

Op 31 december is het tijd om Oud & Nieuw te vieren! Het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar inluiden. Uiteraard gaat dit altijd gepaard met BIER! Afhankelijk van het soort feestje waarvoor je bent uitgenodigd geven wij je een aantal bruikbare tips om met de juiste speciaalbieren knallend het jaar uit te gaan.

Geen uitnodiging ontvangen?

Je hebt het hele jaar veel te hard gewerkt en te weinig energie gestoken in je sociale contacten. Balen, nu heb je dus geen uitnodiging ontvangen van je vrienden voor een ludiek eindejaarsfeest. Oud & Nieuw, alleen op de bank, weer het concert van ACDC op je televisie en geen speciaalbier in je koelkast. Wat nu?! Bestel het Dood of de Gladiolen Bierpakket om nog enigszins voldaan het jaar uit te gaan. Trotseer deze zware speciaalbieren, overdenk je zonden en geniet van het vuurwerk op straat. Nieuwjaarsdag wordt je alsnog wakker met een kater, net als je vrienden. Enige voordeel: je maakt met je staatslot nog kans om miljonair te zijn.

[basel_products layout=”carousel” post_type=”ids” items_per_page=”1″ slides_per_view=”1″ include=”4917″]
[basel_products layout=”carousel” post_type=”ids” items_per_page=”1″ slides_per_view=”1″ include=”4917″]

Goedkoop het jaar uit?

Jouw vrijgezelle vrienden hebben een kaartje voor een hip NYE feest in de stad. Net toen jij je kaartje wilde kopen was het feest uitverkocht (wel een goede smoes als je van je vriendin niet weg mag). Nu mag je ‘gezellig’ met de andere stellen en zwangere vrouwen oud & nieuw vieren. Om nog een beetje indruk te maken op de andere mannen wil je niet met een kratje pils aankomen. Het Affligem Bierpakket is het ideale pakket om relatief goedkoop, maar toch stijlvol het jaar af te sluiten. Deze abdijbieren maken je avond toch nog een stuk gezelliger.

Stijlvol speciaalbier op NYE

De doelstellingen van dit jaar heb je allemaal gehaald, dus tijd voor een goed feestje. Je staat op 31 december met de juiste mensen op de gewenste locatie. Maar hoe ga je jouw vrienden nou eens verrassen? Met het juiste outfit en het perfecte bierpakket ga jij dit jaar indruk maken op deze party people. Strijk je best zittende overhemd naar topconditie en bestel De Sixbag van De Scheldebrouwerij. Dit unieke bierpakket is online nergens anders verkrijgbaar, heeft fantastische smaken en kent een fantastische uitstraling. Met deze 6 verschillende speciaalbieren en het mooie Scheldeglas wordt jouw NYE het hoogtepunt van dit jaar.

[basel_products layout=”carousel” post_type=”ids” items_per_page=”2″ slides_per_view=”1″ include=”6875″]
[basel_products post_type=”ids” items_per_page=”2″ columns=”2″ include=”7227, 7229″]

Champagnebier mag niet ontbreken met Oud & Nieuw

Knallend het nieuwe jaar ingaan? Maak jezelf HOT en verras jouw vrienden, vriendinnen, kennissen, familie met de prachtige Champagnebier van Malheur! Staak je zoektocht en wacht niet langer met bestellen van deze prachtige champagnebieren. Deze nieuwe trend in de wereld van speciaalbier doet Jip & Janneke champagne en Moët snel vergeten, een beter, maar vooral classic alternatief. Wees origineel en haal champagnebier in huis!

Deel het blogbericht op Social Media

Menu