Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Bierfestivals oktober 2018 – van bockbier festival tot Oktoberfest

Van bockbier festival tot Oktoberfest, de maand oktober heeft genoeg opties voor bierliefhebbers. Benieuwd welke bierfestivals er deze maand op de planning staan? Lees snel verder!

Roosendaals Bockbier Festival – Roosendaal (Noord-Brabant)

Zaterdag 6 oktober
Markt Roosendaal
Ticketprijzen: gratis

Voor alweer de 15e keer wordt het Roosendaals Bockbier Festival georganiseerd. Tijdens dit bierfestival kunnen bezoekers meer dan 20 soorten bockbieren proeven in 5 verschillende cafés. Naast Nederlandse bockbieren zijn ook Belgische en Duitse bieren van de partij.

Roosendaals Bockbier Festival

Cross Border Craft Fest – Enschede (Overijssel)

Zaterdag 6 oktober
Oude Markt
Ticketprijzen: € 5,00

Tijdens het Cross Border Craft Fest in Enschede wordt de Duits-Nederlandse vriendschap en 60 jaar Euregio gevierd met regionale Nederlandse én Duitse bieren. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Cross Border Craft Fest 2018

Herfstbier Festival Lab-44 – Zaandam (Noord-Holland)

Zaterdag 6 oktober
Lab-44
Ticketprijzen: € 9,50

Met vijf verschillende brouwerijen onder één dak, zal het Herfstbier Festival Lab-44 ook een bezoekje waard zijn. Helaas was er nog weinig informatie beschikbaar, dus houd ook voor dit festival de Facebookpagina in de gaten!

Herfstbier Festival Lab-44

Maallust Bockfest – Veenhuizen (Drenthe)

Zaterdag 6 oktober
Bierbrouwerij Maallust
Ticketprijzen: € 15,00

Al 15 brouwerijen hebben zich aangemeld voor het Maallust Bockfest. Helaas is er nog weinig informatie beschikbaar, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

Maallust Bockfest 2018

Speciaalbierfestival Zwolle – Zwolle (Overijssel)

Zaterdag 6 oktober
Academiehuis Grote Kerk Zwolle
Ticketprijzen: € 15,00

Hoewel er nog weinig informatie bekend is over het programma van het Speciaalbierfestival Zwolle, is wel al bekend dat er 10 brouwerijen aanwezig zijn met ieder meer dan 4 soorten. De brouwers zelf staan voor je klaar om het verhaal achter de brouwerij en bieren te vertellen.

Speciaalbierfestival Zwolle 2018

Staerk Staeltje Solaes – Sommelsdijk (Zuid-Holland)

Zaterdag 6 oktober
West-achterweg 63
Ticketprijzen: € 19,50

Het Staerk Staeltje Solaes zal ook dit jaar weer een uniek concept neerzetten. Naast de verschillende bieren, kunnen bezoeker ook aanschuiven bij cabaret, non-stop film, food & drinks, theater, en muziek. Helaas moeten we er wel bij vermelden dat het festival al uitverkocht is.

Staerk Staeltje Solaes 2018

Bokken en Happen – Hoorn (Noord-Holland)

Zondag 7 oktober
Meerdere cafés
Ticketprijzen: € 27,50

Op zondag 7 oktober kun je terecht bij zes verschillende cafés in Hoorn voor het Bokken en Happen. Naast de bieren die geschonken worden, serveren de cafés bierliefhebbers ook lekkere hapjes. Tickets zijn verkrijgbaar bij de deelnemende cafés (Café De Beiaard, Café J.P. Coen, Proeflokaal CharlieS, WoutsBeerHouse, Café de Klinker en Café ’t Schippershuis).

Bokken en Happen 2018

EDrinks Eindhovens Bierfestival – Eindhoven (Noord-Brabant)

Zondag 7 oktober
De Hurk
Ticketprijzen: onbekend

Dit jaar wordt het EDrinks Eindhovens Bierfestival gevierd samen met minimaal 13 brouwerijen. Helaas is er weinig bekend over het programma van het festival, dus houd de Facebookpagina goed in de gaten!

Eindhovens Bierfestival 2018

Pacific Bockfest: Bock & Roll – Amsterdam (Noord-Holland)

Zondag 7 oktober
Pacific Parc
Ticketprijzen: gratis

Tijdens het Pacific Bockfest: Bock & Roll in Amsterdam komen drie brouwerijen uit de omgeving samen om hun bockbieren te laten proeven aan bierliefhebbers. Naast de bieren zullen er ook bijpassende hapjes geserveerd worden en er livemuziek aanwezig.

Pacific Bockfest Bock & Roll 2018

Bockbierfestival Woerden – Woerden (Utrecht)

Zondag 7 oktober
Exercitieveld
Ticketprijzen: gratis

Voor alweer de achtste keer wordt het Bockbierfestival Woerden georganiseerd. Er is nog geen informatie bekend over het festival, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

Woerdens Bockbierfestival 2018

Nationale Bokbierendag – Zutphen (Gelderland)

Zondag 7 oktober
Centrum Zutphen
Ticketprijzen: gratis

Ook dit jaar wordt weer het Nationale Bokbierendag georganiseerd in Zutphen. Bierliefhebbers hoeven zich niet te vervelen: bier kan gedronken worden op zes locaties in de gehele stad, er is livemuziek en ook een grote nostalgische optocht.

Nationale Bokbierdag 2018

Hoppig Hoofddorp Bockbier editie – Nieuw-Vennep (Noord-Holland)

Zaterdag 13 t/m zondag 14 oktober
Landgoed Kleine Vennep
Ticketprijzen: gratis

Met meer dan 40 bieren wordt het Landgoed de Kleine Vennep omgetoverd tot een echt (bock)bierparadijs. Minimaal vijf brouwerijen zullen aanwezig om bierliefhebbers hun brouwsels te serveren tijdens het Hoppig Hoofddorp Bockbier Festival.

Hoppig Hoofddorp 2018

Haarlemse Bokbierdag – Haarlem (Noord-Holland)

Zondag 14 oktober
Meerdere cafés
Ticketprijzen: € 5,00

Maar liefst 13 cafés in Haarlem zullen op zondag 14 oktober bockbier op de tap hebben. Tijdens het Haarlemse Bokbierdag kunnen bierliefhebbers van café naar café gaan om alle bieren te proeven. Mooi moment om meteen de stad te verkennen!

Haarlemse Bokbierdag 2018

Proeven met een Brouwer – Hellendoorn (Overijssel)

Zondag 14 oktober
De Lantaarn
Ticketprijzen: gratis

Wil jij bieren proeven vanuit de regio Hellendoorn? Dan is Proeven met een Brouwer zeker iets voor jou! Bierliefhebbers en brouwers komen hier samen om hun passie te doelen voor bier. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Proeven met een Brouwer 2018

Arcener Oktoberfest – Arcen (Limburg)

Vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober
Hertog Jan Proeverij
Ticketprijzen: € 14,50

Voor alweer de 11e keer wordt naast de Hertog Jan Proeverij het Arcener Oktoberfest gehouden. De vrijdagavond wordt op traditionele wijze geopend met het 1e aanslaan van het Oktoberfestbier. Verder kan er tijdens het gehele weekend in gezellige Duitse sferen genoten worden van bier.

Arcener Oktoberfest 2018

Speciaalbier festival Hintham – Rosmalen (Noord-Brabant)

Zondag 21 oktober
SCC De Biechten
Ticketprijzen: € 8,50

Tijdens het Speciaalbier Festival Hintham zullen 4 verschillende brouwerijen hun bieren presenteren. Er is weinig informatie bekend over de verdere inhoud van dit festival, dus houd de website in de gaten!

Speciaalbier festival Hintham

Pint Bokbierfestival – Amsterdam (Noord-Holland)

Vrijdag 26 t/m zaterdag 27 oktober
Damrak 243
Ticketprijzen: € 20,00

Het is weer zover: ook dit jaar vindt weer het Pint Bokbierfestival plaats in Amsterdam. Verschillende bockbieren uit meerdere omstreken (Nederland, Duitsland en België) zullen te proeven zijn. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om bockbier met hapjes te combineren? Dan zit je bij dit festival goed, er zullen namelijk bijpassende gerechtjes bij de bockbieren geserveerd worden.

Pint Bokbierfestival 2018

De bierfestivals van november staan ook binnenkort voor deur. Wij laten snel weer van ons horen!

Menu