Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Bierfestivals november 2018 – de brouwers staan op je te wachten!

De dagen worden kouder en korter, maar de bierfestivals in Nederlands laten zich daar niet door tegenhouden! Ook deze maand heeft de Bierfamilie.nl de festivals voor je op een rijtje gezet.

Gin and Beer Fest 2018 – Breda (Noord-Brabant)

Vrijdag 2 t/m zaterdag 3 november
STRND
Ticketprijzen: €5,00

Tijdens het Gin and Beer Fest in Breda zullen er bijzondere gins en speciaalbieren geschonken worden. Helaas is er weinig over het festival bekend, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

Gin & Beer Fest 2018

Streekbierfestival – Utrecht (Utrecht)

Vrijdag 2 t/m zondag 4 november
Binnenstad Utrecht
Ticketprijzen: gratis

Alweer voor de negende keer wordt het Streekbierfestival in Utrecht gehouden. Tijdens dit evenement kun je terecht in 30 cafés in de binnenstad die in totaal 60 verschillende soorten bieren serveren van 30 verschillende brouwerijen. De cafés verschillen van bruin- tot bier- en van eet- tot grandcafé, genoeg keuze dus!

Streekbierfestival 2018

Vriendenbock – Alkmaar (Noord-Holland)

Vrijdag 2 t/m zaterdag 3 november
Grote Sint Laurenskerk
Ticketprijzen: € 22,00

Tijdens het Vriendenbock festival in Alkmaar mag je genieten van meer dan 40 verschillende bockbieren in een bijzondere locatie: de Grote Sint Laurenskerk. Naast de verschillende bieren kunnen er ook verschillende hapjes gegeten worden.

Vriendenbock 2018

Markthopper – Helmond (Noord-Brabant)

Zaterdag 3 november
Markthal De Plaetse
Ticketprijzen: € 10,00

Het Markthopper gehouden in de bijzondere Victoriaanse markthal van Brandevoort. Bierliefhebbers kunnen hier brouwsels proeven van zes verschillende brouwerijen. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Markthopper 2018

Bokkenwandeling – Leiden (Zuid-Holland)

Zondag 11 november
Binnenstad Leiden
Ticketprijzen: € 29,95

Tijdens de Bokkenwandeling is het niet alleen mogelijk om zes verschillende bockbieren proeven, maar verkennen meteen ook het historische centrum van Leiden. Tijdens de Bokkenwandeling ga je langs zes cafés om niet alleen bier te proeven, en kan je ook genieten van verschillende hapjes.

Bokkenwandeling 2018

Gorcums Winterbierfestival – Gorinchem (Zuid-Holland)

Zondag 11 november
Natuurcentrum Gorinchem
Ticketprijzen: onbekend

Tijdens het Gorcums Winterbierfestival kunnen bezoekers genieten van winterse bieren zoals stout, dunkelweizen, dubbel en quadrupel. Helaas is er nog weinig informatie beschikbaar over dit evenement, dus houd de Facebookpagina in de gaten!

Gorcums Bierfestival 2018

Het Arcener Bierfestival – Arcen (Limburg)

Zaterdag 17 t/m zondag 18 november
Hertog Jan Proeverij
Ticketprijzen: € 10,00

Voor de derde keer op rij wordt Het Arcener Bierfestival  georganiseerd. Naast de bieren van Hertog Jan, krijgen ook zeven kleinere brouwerijen de kans om hun brouwsels te presenteren aan bierliefhebbers. Daarnaast kunnen bezoekers ook meedoen aan blind bierproeverijen en worden er gerechten geserveerd vanaf de BBQ.

Het Arcener Bierfestival 2018

Poesiat & Kater’s Stout Fest – Amsterdam (Noord-Holland)

Zaterdag 17 november
Brouwerij Poesiat & Kater
Ticketprijzen: onbekend

Voor de eerste keer wordt dit jaar het Poesiat & Kater’s Stout Fest gehouden. Maar liefst 11 brouwerijen komen met 16 stout bieren naar Amsterdam om bierliefhebbers te laten genieten van deze klassieke bierstijl. Tijdens het evenement zullen er ook brouwsels te proeven zijn van samenwerkingen tussen de verschillende brouwerijen.

Poesiat & Kater's Stout Fest 2018

Anglo American Beer Festival – Rotterdam (Zuid-Holland)

Zondag 18 november
Stadsbrouwerij De Pelgrim
Ticketprijzen: € 20,00

Wil je je bierpalet uitbreiden naar bieren vanuit Groot-Brittannië en de Verenigde Staten? Dan is het Anglo American Beer Festival misschien wel iets voor jou! Tijdens dit bierfestival worden alleen bieren vanuit deze landen geschonken. Ongeveer 60 bieren zullen van Britse en Amerikaanse bodem samenkomen onder één dak.

Anglo American Beer Festival 2018

De laatste maand van het jaar komt er weer aan. Wil jij nog voor de laatste keer van de bierfestivals in 2018 genieten? Houd dan onze website in de gaten voor de bierfestivals in december!

Menu