Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Bierfestivals juni 2018 – de brouwers zijn er klaar voor!

Dacht je dat mei een drukke maand was? De brouwers staan ook weer in de juni voor je klaar om je optimaal te laten genieten van verschillende speciaalbieren. De Bierfamilie.nl heeft de bierfestivals juni 2018 voor je op te rijtje gezet!

Biergarten Breda Zomerfestival – Breda (Noord-Brabant)

Vrijdag 1 juni t/m zaterdag 2 juni
Het Kerkplein
Ticketprijzen: gratis

Naast de editie tijdens Pasen, organiseert Biergarten Breda nu ook een zomerfestival. Tijdens dit festival kun je niet alleen genieten van verschillende speciaalbieren, maar ook van live muziek en bourgondische sferen.

Biergarten Breda 2018

Brews & Bites – Amstelveen (Noord-Holland)

Vrijdag 1 juni
Il Caffè
Ticketprijzen: € 2,50

Tijdens het Brews & Bites komen lokale brouwers samen in Amstelveen om bierliefhebbers te laten genieten van verschillende bieren. Zo zijn Brouwerij ’t IJ, Brouwerij Troost, De Naeckte Brouwers en Gebrouwen door Vrouwen aanwezig.

Brews & Bites Amstelveen 2018

Brielsch Bierfestival – Brielle (Zuid-Holland)

Zaterdag 2 juni
Kont van het Paard
Ticketprijzen: € 12,50

In Brielle komen minimaal 5 brouwerijen en het Brielsch Brouwers Gilde samen om een gezellige middag te organiseren tijdens het Brielsch Bierfestival. Naast dat je natuurlijk zelf bier kunt proeven, is er ook de mogelijkheid om een proeverij te volgen bij een gediplomeerd biersommelier.

Brielsch Bierfestival 2018

Bier Preuvenement Zevenaar – Zevenaar (Gelderland)

Zondag 3 juni
Raadhuisplein
Ticketprijzen: onbekend

Voor de vijfde keer op rij wordt het Bier Preuvenement georganiseerd in Zevenaar. Niet alleen komen verschillende brouwerijen bij elkaar om hun bieren te laten proeven, ook kunnen bezoekers stemmen op het beste bier van dit festival.

Bier Preuvenement Zevenaar 2018

Bierfestival de 24uurs van Maastricht – Maastricht (Limburg)

Vrijdag 8 juni t/m zaterdag 9 juni
dn Hiemel
Ticketprijzen € 5,00

In het zuiden van Nederland zal dit jaar het Bierfestival de 24uurs van Maastricht georganiseerd worden. Op vrijdag en zaterdag zullen nationale -en internationale bierbrouwers hun bieren voor je klaarzetten op een mooie en historische locatie.

De 24uurs van Maastricht

Bierfestival Westerkwartier – Niebert (Groningen)

Zaterdag 9 juni
Forelvisvijvers Beek en Bron
Ticketprijzen: vanaf € 15,00

Van het zuiden naar het hoge noorden; tijdens het Bierfestival Westerkwartier zullen brouwerijen uit Groningen, Friesland en Drenthe hun bieren laten proeven. De relaxte omgeving biedt bezoekers dé kans om optimaal te genieten van verschillende bieren. Daarnaast worden er ook meerdere bierpakketten verloot en kunnen bezoekers ook hier stemmen op hun favoriete bier.

Bierfestival Westerkwartier Niebert 2018

Deventer Speciaalbier Festival – Deventer (Overijssel)

Zondag 10 juni
Fooddock
Ticketprijzen: gratis

Met een ruim aanbod aan verschillende bieren van twintig brouwers, gratis biercolleges en foodtrucks zal het Deventer Speciaalbier Festival de moeite waard zijn om te genieten van verschillende bieren in de bierproeftuin.

Deventer Speciaalbier Festival 2018

Twents Speciaalbier Festival – Hengelo (Overijssel)

Zondag 10 juni
Hazemeijer
Ticketprijzen: gratis

Op zondag 10 juni is het alweer de zevende editie van het Twents Speciaalbier Festival en wordt zelfs het grootste speciaalbier festival van Oost-Nederland genoemd. Het industrieterrein, waarop het festival gegeven wordt, past goed bij de ‘craft’ bieren die geserveerd worden. Onze tip: dezelfde dag wordt het NK Twents Ros Rodeo gehouden!

Twents Speciaalbier Festival 2018

Biergarten Tilburg Zomerfestival – Tilburg (Noord-Brabant)

Vrijdag 15 juni t/m zaterdag 16 juni
RAW
Ticketprijzen: gratis

Waarom een succesvol concept niet uitbreiden met een zomereditie? Na de winter -en lente-editie van Biergarten Tilburg, is er tijdens het weekend van 15 en 16 juni dit jaar ook een zomervariant. Bezoekers kunnen genieten van verschillende speciaalbieren, eten en live muziek.

Biergarten Tilburg 2018

International Craft Beer Festival Groningen – Groningen (Groningen)

Vrijdag 15 juni t/m zaterdag 16 juni
Ossenmarkt
Ticketprijzen: onbekend

De naam zegt het al: tijdens het International Craft Beer Festival in Groningen komen veel internationale (ook nationale) brouwerijen naar het noorden van Nederland om hun brouwsels te laten proeven aan bierliefhebbers. Zo zullen onder andere Baxbier (Nederland), BrewDog (Groot-Brittannië), Yeastie Boys (Nieuw Zeeland) en Weihenstephaner (Duitsland) aanwezig zijn.

International Craft Beer Festival Groningen 2018

Smile for Scleroderma Framed Beer Festival – Terheijden (Noord-Brabant)

Zaterdag 16 juni
Café Ons Thuis
Ticketprijzen: € 12,50

Tijdens het Smile for Scleroderma Framed Beer Festival krijgen bierliefhebbers niet alleen de kans om te genieten van verschillende regionale bieren, ook kun je een steentje bijdragen aan het goede doel: Stichting Scleroderma Framed. Deze stichting zet zich in voor een zeldzame reumatische ziekte.

Smile for Scleroderma Framed Beer Festival 2018

Gorcums Bierfestival – Gorinchem (Zuid-Holland)

Zondag 17 juni
Natuurcentrum Gorinchem
Ticketprijzen: € 10,00

In samenwerking met het Natuurcentrum Gorinchem organiseert Stadsbrouwerij Dukes het eerste Gorcums Bierfestival. Tijdens dit evenement komen zes brouwers bijeen om liefhebbers verschillende bieren te laten proeven. Heb je tevens nog geen Vaderdag cadeau? Misschien is dit festival wel een uitstekende gelegenheid om deze dag te vieren met je vader!

Gorcums Bierfestival 2018

Mout Bierfestival – Nijmegen (Gelderland)

Vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni
Julianapark
Ticketprijzen: € 5,00

Aan brouwerijen zal het in ieder geval niet ontbreken op het Mout Bierfestival in Nijmegen. Minimaal 35 brouwerijen zullen voor je klaar staan tijdens dit speciaalbier evenement! Mocht je ook meer willen leren over bier, dan zit je goed bij de biercolleges die gegeven zullen worden.

Mout Bierfestival Nijmegen

Leids Bierfestival – Leiden (Zuid-Holland)

Zaterdag 23 juni
Hooglandse Kerkplein
Ticketprijzen: vanaf € 10

Tijdens de vijfde editie van het Leids Bierfestival komen meer dan 30 brouwers bij elkaar om bierliefhebbers een onvergetelijk dag te bezorgen met de Leidse Lakenfeesten.

Leids Bierfestival 2018

Smeele Bierfestival 2018 – Utrecht (Utrecht)

Zaterdag 23 juni
Parnassos Cultuur Centrum
Ticketprijzen: € 10,00

Tot nu toe is er nog weinig informatie beschikbaar over het Smeele Bierfestival, houd de Facebookpagina van dit evenement dus goed in de gaten.

Smeele Bierfestival 2018

Bierfestival Albergen 2018 – Albergen (Overijssel)

Zondag 24 juni
Pakhuis Twente
Ticketprijzen: € 5,00

Dit jaar wordt alweer de 6e editie van Bierfestival Albergen gehouden. Tijdens dit evenement zijn onder andere Brouwerij De Molen (Nederland), Brouwerij Het Anker (België), Insel Brauerei (Duitsland) en Yeasty Boys (Nieuw Zeeland) aanwezig om het festival te voorzien van een afwisselend assortiment aan speciaalbieren.

Bierfestival Albergen 2018

Tilburgs Bierfestival – Tilburg (Noord-Brabant)

Zondag 24 juni
Heuvelplein
Ticketprijzen: gratis

Opnieuw is er deze maand in Tilburg een bierfestival! Tijdens het Tilburgs Bierfestival komen meer dan 25 brouwers bij elkaar om bezoekers te voorzien van een gezellige middag op z’n Brabants. Ook zal op dit festival de winnaar te vinden zijn van de Hobbybrouwers Wedstrijd 2018 georganiseerd door T DRINKS.

Tilburgs Bierfestival 2018

Haagse Biermarkt Zomerfestival – Den Haag (Zuid-Holland)

Vrijdag 29 juni t/m zaterdag 30 juni
Grote Markt
Ticketprijzen: € 6,00

Al zeker 15 Nederlandse bierbrouwers zullen voor jou in Den Haag klaarstaan om hun brouwsels te presenteren tijdens het Haagse Biermarkt Zomerfestival. Hoewel er nog geen overzicht te vinden is van de aanwezige brouwerijen, beloven de organisatoren voor een afwisselend assortiment van bekende én onbekende bieren.

Haagse Biermarkt Zomerfestival 2018

Als het goed is heb jij je deze maand niet hoeven te vervelen, er waren maar liefst 18 bierfestivals afgelopen maand. De maand juli belooft ook wat moois te worden, vergeet dus niet onze website in de gaten te houden!

Menu