Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Bierfestivals juli 2018 – genieten van de zomer

Ook tijdens de zomer staan er weer meerdere bierfestivals voor je klaar door het hele land. Mooi moment om lekker te genieten van het weer. De Bierfamilie.nl kan in ieder geval niet wachten!

Week van het Zeister Bier – Zeist (Utrecht)

Zaterdag 30 juni t/m vrijdag 6 juli
Hotel Theater Figi
Ticketprijzen: onbekend

Aankomende vrijdag is de afsluiting van de Week van het Zeister Bier. Tijdens dit evenement kun je uiteraard genieten van een biertje, maar ook van livemuziek en wordt het beste bier bekend gemaakt van het evenement. Alleen lokale biertjes worden geschonken, een mooie gelegenheid om nieuwe bieren te proberen uit de omgeving.

Week van het Zeister Bier 2018

2e Bier en BBQ Festival Monnickendam – Monnickendam (Noord-Holland)

Vrijdag 6 juli
Schulpezand
Ticketprijzen: gratis

Bierbrouwerij de Monnick en Worstmakerij Rookhuis de Woeste Willem slaan hun handen ineen tijdens het 2e Bier en BBQ Festival Monnickendam. Tijdens dit evenement komen brouwerijen uit de omgeving samen om bierliefhebbers een onvergetelijke dag te bezorgen.

2e Bier en BBQ Festival Monnickendam

5e Midzomer Bier en BBQ Festival – Hillegom (Zuid-Holland)

Zaterdag 7 juli
Brouwerij Klein Duimpje
Ticketprijzen: € 20,00

Het doel van het 5e Midzomer Bier en BBQ Festival is om Zuid-Hollandse bieren en andere producten samen te brengen en bezoekers te laten genieten van de zomer.

5e Midzomer Bier en BBQ Festival 2018

Bier & Big Zomerfestival – Eindhoven (Noord-Brabant)

Zaterdag 7 juli
Het Ketelhuis
Ticketprijzen: vanaf € 15,00

Binnen- en buitenlandse brouwerijen komen bijeen tijdens de 9e editie van het Bier & Big Zomerfestival in Eindhoven. Naast Nederlandse brouwerijen zullen er ook brouwerijen uit Kopenhagen, Groot-Brittannië, Duitsland, Estland, Italië en België aanwezig zijn.

El Jefe’s Wild West Brew Fest – Amsterdam (Noord-Holland)

Zaterdag 7 juli t/m zondag 8 juli
Het Stenen Hoofd
Ticketprijzen: € 4,00

Tijdens het El Jefe’s Wild West Brew Fest wordt alles uit de kast gehaald om bezoekers een onvergetelijk weekend te bezorgen met niet alleen een rijk assortiment aan bier, maar ook live wrestling. Daarnaast wordt er een eetwedstrijd van hete pepers georganiseerd, alleen echte waaghalzen durven dit aan.

El Jefe's Wild West Brew Fest 2018

Bourgondisch Cranendonck – Soerendonk (Noord-Brabant)

Zondag 8 juli
Kasteeltje Cranendonck
Ticketprijzen: gratis

Met het kasteeltje Cranendonck op de achtergrond kunnen bierliefhebbers genieten van verschillende speciaalbieren en livemuziek. Dit jaar komen er zelfs meer brouwerijen naar Soerendonk dan ooit tevoren.

Bourgondisch Cranendonck 2018

Gimmert Gist – Gemert (Noord-Brabant)

Zondag 8 juli
Ridderplein
Ticketprijzen: onbekend

Voor de tweede keer wordt het Gimmert Gist georganiseerd in Gemert. Met 18 regionale brouwers en meer dan 60 streekbieren zal dit festival bierliefhebbers de mogelijkheid geven om kennis te maken met nieuwe bieren uit de omgeving.

Gimmert Gist 2018

Hoppig Hoofddorp – Nieuw-Vennep (Noord-Holland)

Zaterdag 14 juli t/m zondag 15 juli
Landgoed De Kleine Vennep
Ticketprijzen: € 10,00

Tijdens de Park21 editie van Hoppig Hoofddorp komen 6 brouwerijen uit de Haarlemmermeer bijeen met meer dan 30 bieren. Leuke bijkomstigheid, bezoekers krijgen de mogelijkheid om met de brouwers zelf een biertje te drinken op dit evenement.

Hoppig Hoofddorp 2018

Utrecht TAPT Festival – Utrecht (Utrecht)

Zaterdag 14 juli t/m zondag 15 juli
Juliapark
Ticketprijzen: € 12,50

Met maar liefst 16 verschillende brouwerijen (nationaal en internationaal) kun je voor de tweede keer op rij genieten van meer dan 100 bieren tijdens het Utrecht TAPT Festival. Naast de bieren zullen er ook nog lekkere hapjes geserveerd worden en zijn er spelletjes te doen.

Utrecht TAPT Festival 2018

Flink Gegist Festival – Delft (Zuid-Holland)

Zondag 15 juli
Vrouwjuttenland
Ticketprijzen: onbekend

Met alweer de achtste editie van Flink Gegist Festival staan 12 brouwerijen voor je klaar om mooie bieren voor je te tappen. Momenteel is er verder nog weinig informatie beschikbaar over dit festival, dus houd de Facebookpagina goed in de gaten!

Flink Gegist 2018

WesSummer Beers – Wessem (Limburg)

Zaterdag 21 juli
Oude Thornerweg
Ticketprijzen: gratis

Tijdens het WesSummer Beers komen (regionale) bierbrouwers bij elkaar om bezoekers te laten genieten van verschillende bieren. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

WesSummer Beers 2018

Arnhem TAPT Festival – Arnhem (Gelderland)

Vrijdag 27 juli t/m zaterdag 28 juli
Gele Rijders Plein
Ticketprijzen: € 7,65 – € 11,15

Met bier uit binnen- en buitenland is het Arnhem TAPT Festival er helemaal klaar voor. Met beloftes van niet alleen lekkere biertjes, maar ook lekker eten en hilarisch entertainment, is het vast het waard om een kijkje te gaan nemen.

Arnhem TAPT Festival 2018

Beers at the Beach – Bloemendaal (Noord-Holland)

Zaterdag 28 juli
Woodstock
Ticketprijzen: gratis

Zon, zee en strand zullen tijdens het Beers at the Beach een goede combinatie zijn om extra te genieten van je biertje. Al 11 brouwerijen hebben zich al aangemeld om hun bieren te laten proeven door liefhebbers.

Beers at the Beach 2018

Gerstenat! Bierfestival – Valkenswaard (Noord-Brabant)

Zondag 29 juli
Valkenswaard
Ticketprijzen: onbekend

Dit jaar wordt alweer de 6e editie georganiseerd van het Gerstenat! Bierfestival. Helaas is er nog weinig informatie beschikbaar, dus houd de Facebookpagina in de gaten voor updates.

Gerstenat! Bierfestival 2018

Deze maand kunnen we lekker genieten van het zomerse weer. Benieuwd wat je in augustus te wachten staat? Binnenkort weer een nieuw overzicht van de bierfestivals voor aankomende maand!

Menu