Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Bierfestivals februari 2018 – Dry January is eindelijk voorbij!

Eindelijk is het zover, de finishlijn is in zicht: Dry January is afgelopen en dat betekent dat we weer optimaal gaan genieten van speciaalbieren! Om dit te vieren hebben we voor je de aankomende (speciaal) bierfestivals in februari op een rijtje gezet. Zo kun jij optimaal van de komende maand. In februari staan Hoppig Hoofddorp en het Moutbierfestival op het programma.

Hoppig Hoofddorp – Hoofddorp (Noord-Holland)

Zaterdag 3 februari t/m zondag 4 februari
Burgemeester van Stamplein
Ticketprijzen: vanaf € 10,00

Kenmerkend voor Hoppig Hoofddorp is dat er alleen kleine Nederlandse brouwers vertegenwoordigd worden. Dit jaar zijn er 12 verschillende brouwerijen aanwezig die hun (winter) bieren schenken. De organisatoren hebben er ook voor gezorgd dat er echte bierkenners (biersommeliers genoemd) aanwezig zijn. Zij zullen hun kennis van speciaalbier delen met de bezoekers. Om alvast in de sferen te komen voor het bierfestival, zou je de speciaalbieren van de volgende brouwerijen kunnen proberen:

Meer informatie: Hoppig Hoofddorp

Hoppig Hoofddorp Bierfestival
Hendrick's Fest Bierfestival

Hendrick’s Fest – Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Zaterdag 17 februari
Swaenswijkbrug
Ticketprijzen: € 15,00

De vierde editie van Hendrick’s Fest wordt deze keer in een winters jasje gestoken, met als thema: “A Taste of Winter”. De gekozen winterbieren voor dit festival sluiten daar goed bij aan. Winterbieren zijn wat zwaardere bieren, het hogere alcoholpercentage geeft je een warm gevoel. Ook worden er vaak kruiden aan het recept toegevoegd. Met 20 bieren vanuit Nederland België, Verenigde Staten en andere landen, is Hendrick’s Fest een aanrader als je eens over de grens wilt proeven. Het is bij ons al mogelijk om je op te warmen voor Hendrick’s Fest met de volgende speciaalbieren:

Meer informatie: Hendrick’s Fest

Mout Bierfestival – Arnhem (Gelderland)

Vrijdag 23 februari t/m zondag 25 februari
Eusebiuskerk
Ticketprijzen: vanaf € 5,59

Het Mout Bierfestival heeft inmiddels twee zomerfestivals achter de rug en heeft geeft dit jaar voor het eerst haar eerste wintereditie. De locatie is uniek, in de prachtige Eusebiuskerk zullen minimaal 21 bouwers 150 soorten speciaalbier serveren. Genoeg te proeven dus! Naast de hoeveelheid soorten bieren die aanwezig zullen zijn, worden er ook interessante workshops georganiseerd. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de brouwers, dan kun je alvast bij ons kennismaken: 

Meer informatie: Mout Bier Winter Festival

Mout Bier Winter Festival

Bierfestivals in maart

Voor maart staan er ook weer bierfestivals voor je klaar, zoals het Streek Bier Festival in Edam en Leven in de Brouwerij in Leiden. Meer hierover lees je volgende maand.

Deel het blogbericht op Social Media

[social_buttons style=”colored”][/vc_column][/vc_row]

Menu