Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Bierfestivals augustus 2018 – unieke festivals staan weer voor de deur

De zomervakantie is voor heel Nederland begonnen en er staan mooie bierfestivals in augustus op jou te wachten om dit te vieren. De Bierfamilie.nl heeft ze allemaal voor jou op een rijtje gezet voor een onvergetelijke zomer!

ADAM’s Beer Festival – Amsterdam (Noord-Holland)

Vrijdag 3 t/m 5 augustus
NDSM-werf
Ticketprijzen: € 10,00

Meer dan 20 brouwerijen zullen aanwezig zijn op het ADAM’s Beer Festival, niet alleen vanuit Amsterdam maar ook uit omstreken. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om internationale bieren te proeven van verschillende  brouwerijen, proeflokalen en biercafé’s. In totaal maar liefst 150 soorten bieren! Nog niet overtuigd? Probeer dan een van de workshops die gegeven zullen worden.

Adam's Beer Festival 2018

Burg Bieren Bierfeest – Ermelo (Gelderland)

Vrijdag 3 t/m zaterdag 4 augustus
Burg Bieren Bierwinkel
Ticketprijzen: € 10,00

Tijdens het Burg Bieren Bierfeest kunnen bezoekers hun hart ophalen aan het ruime assortiment aan bieren. Met bijna 40 brouwerijen en 150 bieren zal er vast een lekker biertje voor je tussen zitten! Naast de verschillende bieren worden er ook culinaire hapjes geserveerd.

urg Bieren Bierfestival 2018

Haarlem Culinair Speciaalbier Festival – Haarlem (Noord-Holland)

Zaterdag 4 t/m zondag 5 augustus
Boereplein
Ticketprijzen: € 10,00

Voor alweer de 22e keer wordt het Haarlem Culinair Speciaalbier Festival georganiseerd. Met meer dan 20 brouwerijen aanwezig op het festival, kun je als bierliefhebber de brouwers zelf het hemd van het lijf vragen over alles wat met bier te maken heeft!

Haarlem Culinair Speciaalbier Festival 2018

Speciaalbier Festival Hoeven – Hoeven (Noord-Brabant)

Zaterdag 4 augustus
Klooster Bovendonk
Ticketprijzen: € 12,50

Dit jaar wordt het eerste Hoevense Speciaalbier Festival georganiseerd op wel een hele speciale locatie: Klooster Bovendonk. Tijdens dit festival kunnen liefhebbers genieten van voornamelijk Noord-Brabantse bieren in kloosterlijke sferen. Naast de ruim 40 soorten bieren, zullen er bijpassende hapjes geserveerd worden voor de mensen die trek hebben gekregen.

1e Speciaalbier Festival Hoeven 2018

Kannen & Kruiken – Amersfoort (Utrecht)

Donderdag 9 t/m zondag 12 augustus
Burgemeester Brouwerplantsoen
Ticketprijzen: gratis

Met een (inter)nationaal assortiment aan speciaalbieren, is ook deze editie van Kannen & Kruiken het waard om een kijkje te gaan nemen. Bierliefhebbers krijgen zelfs de kans om kennis op te doen bij de proefmeesters, zoals bier leren drinken als “een ware kenner”.

Kannen & Kruiken Amersfoort

Bierfestival HOP Rotterdam – Rotterdam (Zuid-Holland)

Vrijdag 10 t/m zaterdag 11 augustus
Wijkpark het Oude Westen
Ticketprijzen: € 9,00

Met 10 verschillende brouwerijen die aanwezig zullen zijn én een relaxte locatie, kan ook het Bierfestival HOP Rotterdam niet ontbreken op onze lijst. Houd de website en Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Bierfestival Hop Rotterdam 2018

Planet Oedupis – Amsterdam (Noord-Holland)

Zaterdag 11 augustus t/m zondag 12 augustus
NoordOogst
Ticketprijzen: € 15,00

Met een enorme internationale line-up van brouwerijen (maar liefst 9!), is Planet Oedipus zeker een aanrader om als bierliefhebber kennis te maken met buitenlandse bieren. Ook wordt er gezorgd voor live muziek (DJ’s en bandjes), zodat je voetjes niet anders kunnen dan van de vloer te gaan.

Planet Oedipus 2018

Appeltje Eitje Bierfestival – Roosendaal (Noord-Brabant)

Vrijdag 24 t/m zondag 26 augustus
Nieuwe Markt
Ticketprijzen: gratis

Je hebt een primeur te pakken: dit jaar wordt het eerste speciaalbier festival van Roosendaal gehouden. 18 (inter)nationale brouwerijen komen bijeen voor Brabantse gezelligheid!

Appeltje Eitje Bierfestival 2018

Van Moll Fest 2018 – Eindhoven (Noord-Brabant)

Zondag 26 augustus
Evoluon
Ticketprijzen: € 15,00

Niet alleen Nederlandse brouwerijen zullen aanwezig zijn op het Van Moll Fest 2018. Ook brouwerijen vanuit Groot-Brittannië, Polen, België, Ierland, Noorwegen, Denemarken en Letland reizen af naar Eindhoven. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Van Moll Fest

Is de maand augustus voorbij gevlogen en lust je nog wel een biertje? Houd dan onze website in de gaten voor een nieuw overzicht van de bierfestivals in september!

Menu