Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Bier > Lindeboom lanceert Gouverneur Superieur Pilsener: Een Nieuwe Hoofdrolspeler

Lindeboom lanceert Gouverneur Superieur Pilsener: Een Nieuwe Hoofdrolspeler

Delen

De Lindeboom Bierbrouwerij uit Neer, met een eerbiedwaardige geschiedenis van meer dan 150 jaar, brengt opnieuw opzienbarend nieuws. Naast het geprezen Lindeboom Pilsener, introduceert de brouwerij nu een nieuw lid binnen de prestigieuze Gouverneur-lijn: de Gouverneur Superieur Pilsener.

Een Ambachtelijke Pilsener van Ongeëvenaarde Kwaliteit

Deze nieuwe toevoeging is meer dan alleen een Pilsener. Het is een ambachtelijk gebrouwen, volmoutig bier dat uitblinkt in kwaliteit en smaak. Met een combinatie van zorgvuldig geselecteerde moutsoorten, waaronder de traditionele Boheemse vloermout, onderscheidt dit bier zich door zijn goudgele kleur en frisse, milde moutsmaak. Het kristalheldere water uit eigen bron en de karakteristieke ondergist leggen de basis voor een harmonieus smaakprofiel, terwijl aromahoppen zorgen voor een zachte bitterheid en kenmerkende hoparoma’s.

Passie en Vakmanschap van Brouwmeester Marko Versteeg

Brouwmeester Marko Versteeg, de architect achter dit voortreffelijke brouwsel, deelt zijn enthousiasme: “Het is een uitdaging om een Pilsener van deze klasse te brouwen, gezien het één van de meest complexe bierstijlen is. Met Gouverneur Superieur Pilsener hebben we een bier gecreëerd dat zowel traditioneel als innovatief is. Elk glas vertelt het verhaal van onze passie en vakmanschap.”

Slow Brewing voor Duurzaamheid en Kwaliteit

Wat deze Pilsener extra bijzonder maakt, is het Slow

Brewing-certificaat van Lindeboom. Als gecertificeerd ‘Slow Brewer’ neemt Lindeboom de tijd om hun bieren perfect te laten rijpen, met respect voor duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en een positieve bedrijfscultuur.

Een Nieuwe Maatstaf in de Pilsenermarkt

Met een alcoholpercentage van 4,8% en een lageringstijd van zes weken biedt de Gouverneur Superieur Pilsener een smaakervaring die de moderne bierdrinker zeker zal waarderen. Lindeboom zet hiermee een nieuwe standaard in de Pilsenermarkt.

Een Breed Scala aan Bierverrassingen

Naast de Gouverneur Superieur Pilsener blijft Lindeboom zijn reputatie waarmaken met een uitgebreid assortiment aan Gouverneur-bieren, waaronder de Pale Ale 140, Blond, Dubbel, Tripel, Oaked Stout en IPA.

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.