Biergist WYEAST 5335 Lactobacillus

Melkzuurbacteriën geïsoleerd uit een Belgische brouwerij. Deze cultuur produceert een lichte zurigheid en is dikwijls teruggevonden in vele biertypes waaronder lambiek, oudbruin en Berliner Weisse. Gebruikt altijd in combinatie met Saccharomyces Cerevisiae en dikwijls met verschillende wilde gisten (15° – 35°C). Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort. Bevat 3,5 x méér gistcellen! Steriel verpakt, in speciale “smackpack”. Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem. Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum. Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring. Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld. Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt. Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.

Informatie over Biergist WYEAST 5335 Lactobacillus

Extra informatie

Merk

Over Biergist WYEAST 5335 Lactobacillus

Melkzuurbacteriën geïsoleerd uit een Belgische brouwerij. Deze cultuur produceert een lichte zurigheid en is dikwijls teruggevonden in vele biertypes waaronder lambiek, oudbruin en Berliner Weisse. Gebruikt altijd in combinatie met Saccharomyces Cerevisiae en dikwijls met verschillende wilde gisten (15° – 35°C). Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort. Bevat 3,5 x méér gistcellen! Steriel verpakt, in speciale “smackpack”. Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem. Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum. Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring. Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld. Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt. Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.

Biergist WYEAST 5335 Lactobacillus

 22,50

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms