EK 2024 Special - Zweetband Memphis tijdelijk verkrijgbaar!

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Bierderij Waterland Bombabock

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Bierderij Waterland

Bierderij Waterland Bombabock

Bombabock (6,3%) is een speelse explosie van herfstsmaken in de mond. Maar wel zeer toegankelijk.

 • Evenwichtige herfstbock
 • Alcoholpercentage 6,3%
 • Bruin/amber van kleur
 • Lichte schuimkraag
 • Lekker tijdens de koudere herfstdagen

 

 3,19

Uitverkocht

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Bombabock

Bombabock is de herfstbock van Waterland Brewery. Een typisch seizoensbier op het moment dat de bladeren van de bomen gaan vallen. Met een alcoholpercentage van 6,3% is het bier niet erg zwaar te noemen. Maar de zoetere smaken zorgen er wel voor dat je totaal in een andere wereld komt. Ideaal om je zelf te verwennen na een dag hard werken. Door de toevoeging van de gebrande mouten is een ietwat gerookte smaak ontstaan. Bovendien is de kleur hierdoor wat donkerder uitgevallen. Desalniettemin een wonderbaarlijk mooi bockbier die iedere liefhebber eens geprobeerd zou moeten hebben. Wij adviseren om de Bombabock te trotseren op een temperatuur van z’on 8 graden Celsius in combinatie met één van de foodpairing tips.

Waterland Brewery

Waterland Brewery is een bierbrouwerij uit Monnickendam, gevestigd tussen twee havenkades. De slogan van de brouwerij luidt: it’s in our nature. Sinds 2018 is een bestaande bedrijfsloods omgebouwd tot professionele bierbrouwerij. Hierdoor is de kwaliteit van de bieren verder toegenomen. Ook is er een proeflokaal aanwezig. Hier kun je de Waterland-bieren uitgebreid proeven. Alle bieren worden op biologische wijze gebrouwen, door toevoeging van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. En daar staat Waterland Brewery dan ook om bekend. Duurzaam ondernemen en het biologisch brouwen van bier is voor deze brouwerij dan ook vanzelfsprekend. Met Bombabock hebben ze in ieder geval een prachtige herfstbock uit de ketels doen komen.

Ingrediënten Bombabock

De brouwmeesters van de brouwerij doen hun stinkende best om ieder brouwsel weer tot een succes te maken. En dat is met Bombabock zeker gelukt. Bij menig bockbierliefhebber is dit bier niet meer weg te denken uit de koelkast. Tijdens het brouwproces zijn onderstaande ingrediënten gebruikt:
 • Water
 • Gebrande mouten
 • Verschillende hoppen
 • Gist
 • Overige smaaktoevoegingen

Foodpairing tips

Wist je dat speciaalbier nog beter gaat smaken wanneer je dit combineert met de juiste gerechten? Daarom zijn wij speciaal voor jullie op onderzoek gegaan. Tijdens de herfstmaanden zit je bovendien niet te wachten op een salade. Wij adviseren om Bombabock te drinken met één van onderstaande gerechten:
 • Konijn
 • Hert
 • Stoofvlees

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Bierderij Waterland

Biersoorten

Land

Bierkenmerk

Bierverpakking

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Bierderij Waterland Bombabock” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.