Bierabonnement (12 bieren)

32,50 / maand en 0,01 aanmeldkosten

Ontvang iedere periode 12 verrassende speciaalbieren en inspirerende verhalen uit de bierwereld! Tip: 30% korting op je eerste bierpakket? Code: Bierabonnement30

 

De verzending van het bierabonnement vindt plaats op iedere 1e van de maand.

Herstel

Bierabonnement 12 bieren

Heb je interesse in een bierabonnement waarbij je iedere periode 12 verschillende speciaalbieren ontvangt? Bestel dan nu dit bierabonnement en ontvang iedere periode fantastische speciaalbieren. Naast de zending van de bieren, proberen wij de bierbox te vullen met inspirerende verhalen en unieke anekdotes uit de bierwereld.

Met het bierabonnement ontvang je inspirerende verhalen over de unieke speciaalbieren, bierbrouwerijen en bierstijlen. Iedere periode proberen we onze familieleden te verassen met unieke speciaalbieren en bijzondere gadgets. Wij zorgen er voor dat je nooit hetzelfde biertje ontvangt.

Keuzes abonnementsvorm:

  • 1x per maand
  • 1x per 2 maanden
  • 1x per kwartaal

Bierpakket cadeau geven?

Natuurlijk mag je het bierabonnement ook cadeau geven. Vul bij het bestellen van het bierabonnement de naam en adresgegevens van de gelukkige bierliefhebber in. Het feestvarken ontvangt iedere opgegeven periode 12 fantastische speciaalbieren. Wij zullen ons nieuwe familieleden van harte welkom heten bij ‘De meest speciale familie van Nederland’.

Kies je abonnement

1x per 2 maanden, 1x per kwartaal, 1x per maand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bierabonnement (12 bieren)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top