Belgian Ale Bierpakket (12 bieren)

28,95

Twaalf fantastische Belgian Ale bieren van verschillende brouwerijen samengevoegd in één bierpakket

Belgian Ale Bierpakket

Speciaal voor onze familieleden hebben wij het Belgian Ale Bierpakket samengesteld. In dit bierpakket zitten 12 verschillende bieren van bijzondere brouwerijen. Wanneer je wilt genieten van iets zwaardere bieren met een frisse smaak dan is dit bierpakket echt wat voor jou. Geef het jezelf of een ander cadeau!

De bierstijl Belgian Ale

De bierstijl ‘Belgian Ale’ stamt af van de jaren uit de jaren ’40 en ’50. Tijdens deze periode gingen bierbrouwerijen de strijd aan met de grote pilsbrouwers. Je kunt Belgian Ale bieren niet vergelijken met bijvoorbeeld de India Pale Ale. De bieren van deze bierstijl hebben namelijk een veel bittere smaak. Door de toevoeging van hele andere kruiden, mouten en hopsoorten ontstaat er ook een aangenaam zoetje. Om deze reden zijn Belgian Ale bieren veel zoeter dan andere Ale soorten. Vaak is een Belgian Ale geel of oranje van kleur. Ook kennen ze een mooie volle witte schuimkraag.

Drinkgelegenheid

Omdat er bijzondere hoppen zijn toegevoegd is er altijd een aangenaam bittertje aanwezig. Hierdoor blijf je een beetje dorstig. Wanneer je optimaal wilt genieten van het Belgian Ale Bierpakket is ons advies om een zonnige dag af te wachten. Geniet van de hoppige smaken in combinatie met het aanwezige zoetje.

Foodpairing tips

Zodra je de bieren in huis hebt is het wachten op de zon. Kies je dag goed uit en zorg dat je bijpassende hapjes / gerechten in huis hebt. Wij adviseren om de bieren van het Belgian Ale Bierpakket te nuttigen met één van onderstaande gerechten:

  • Pittige en belegen kazen
  • Vette visschotels
  • Gekruide vleesgerechten
  • Chinees
  • Curry
  • Pittige snacks zoals ‘vlammetjes’

Wacht niet te lang met bestellen en haal dit fantastische bierpakket snel in huis!

[basel_title title=”DE BIEREN VAN HET BELGIAN ALE BIERPAKKET”]

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Belgian Ale Bierpakket (12 bieren)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top