ascorbinezuur VINOFERM ascorvit 1 kg

 44,95

Gebruikt tegen oxidatie van sappen, wijnen en bieren. Dosis: 0,5 g / 10 l sap of wijn.   De zuurgraad van most/wijn wordt altijd uitgedrukt in gram wijnsteenzuur/liter. In Franse boeken vindt u de zuurgraad uitgedrukt in zwavelzuur. De zuurgraad in zwavelzuur = de zuurgraad in wijnsteenzuur ÷ 1,53. De zuurgraad in wijnsteenzuur = de zuurgraad in zwavelzuur x 1,53.

Over ascorbinezuur VINOFERM ascorvit 1 kg

Gebruikt tegen oxidatie van sappen, wijnen en bieren. Dosis: 0,5 g / 10 l sap of wijn.   De zuurgraad van most/wijn wordt altijd uitgedrukt in gram wijnsteenzuur/liter. In Franse boeken vindt u de zuurgraad uitgedrukt in zwavelzuur. De zuurgraad in zwavelzuur = de zuurgraad in wijnsteenzuur ÷ 1,53. De zuurgraad in wijnsteenzuur = de zuurgraad in zwavelzuur x 1,53.

Informatie over ascorbinezuur VINOFERM ascorvit 1 kg

Extra informatie

Merk

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms