Prijswinnend Bierpakket

Flessen & Blikken

Scheldebrouwerij Bierpakket

Unieke bierpakketten

Bokbier Pakket

De bokbieren zijn er weer!

Black Friday Mystery Pack

Bierabonnementen

Volg andere bierliefhebbers

Meest verkochte pakketten

Texels Bierpakket

Texels Bierpakket

 23,95
Best verkocht
Prijswinnend Bierpakket

Prijswinnend Bierpakket (12 Bieren)

 26,95
IPA Bierpakket

I.P.A. Bierpakket (12 Bieren)

 30,95
Tripel Bierpakket

Tripel Bierpakket (12 Bieren)

 27,95
Van één brouwerij

Nieuwe bierpakketten

Prachtige bieren met een uniek verhaal

Nieuw in het assortiment

Lowlander IPA

Lowlander IPA

 2,69
Playground NON Alcoholic IPA

Playground NON Alcoholic IPA – VandeStreek

 2,29
Jopen NON IPA

Jopen NON IPA

 2,19
TX Goudwit

TX Goudwit

 2,09

BIERFAMILIE.NL – DE MEEST SPECIALE FAMILIE VAN NEDERLAND

Verkrijgbaar bij Bierfamilie.nl

Meest verkochte producten

Best verkocht
Paix Dieu

Paix Dieu

 3,29
Zeezuiper

Zeezuiper

 1,99
Texels Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe

 2,09
St. Bernardus Abt 12

St. Bernardus Abt 12

 2,29
Welkom bij Bierfamilie.nl

Bier online bestellen. En snel thuisbezorgd.

Snel & eenvoudig bier bestellen?

Wil je snel en eenvoudig online bier bestellen? Dat kan bij Bierfamilie.nl! In onze webwinkel bieden wij een groot assortiment aan meer dan 200 verschillende speciaalbieren. Voor de échte bierliefhebber of ontdekkingsreiziger van speciaalbier hebben wij diverse bierpakketten met zorg samengesteld. Naast dat je voor jezelf een fantastisch pakket kunt bestellen, is het ook mogelijk om een bierpakket cadeau te doen of als relatiegeschenk te geven. Bij iedere bestelling kun je zelfs een persoonlijke boodschap meegeven.

Wij hebben maar één doel: zo veel mogelijk blij maken met overheerlijke speciaalbieren in combinatie met leuke bieranekdotes die zorgen voor een ultieme bierbeleving!

Het ontdekken van craft- en speciaalbieren staat bij ons voorop. Met de grootste zorg en in samenwerking met veel bierbrouwerijen is ons assortiment samengesteld. En we breiden nog steeds verder uit! Maak kennis met prachtige speciaalbieren en verschillende bierstijlen. Via onze nieuwsbrief en Social Media kanalen blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste feiten, inspirerende verhalen en leuke bieranekdotes.

Waarom Bierfamilie.nl?

Wij bieden een breed scala aan speciaalbieren vanuit de hele wereld en maken het bestellen van bier ook nog eens heel eenvoudig. Jij plaatst jouw bestelling en binnen 2 werkdagen zorgen wij dat jouw bierpakket wordt afgeleverd op het door jou gekozen adres. Wil je liever niet binnen 2 werkdagen de bestelling ontvangen? Het is bij ons ook mogelijk om een datum in de toekomst mee te geven om iemand bijvoorbeeld te kunnen verrassen voor zijn of haar verjaardag!

Al onze bierpakketten worden verzonden in extra stevige verzenddozen, zodat de kans op schade nihil is. Zo ben je in ieder geval verzekerd dat jouw bestelling zonder lekkende flessen aankomt en jij snel kunt genieten van de bieren.

Wij willen een unieke bierbeleving meegeven zodat je écht kunt genieten van de bieren. Met de toevoeging in de vorm van unieke specificaties zorgen wij ervoor dat jij alle nodige informatie over de bieren altijd bij de hand hebt. De ‘specificaties’ plastificeren wij, zodat het altijd leesbaar blijft, zelfs als er wat bier overheen wordt gemorst! Inmiddels hebben wij een gemiddelde klantbeoordeling van 9,5. Hier zijn wij ontzettend trots op! Onze klantenservice helpt jou daarom altijd zo snel en goed als mogelijk.