Hardlopende Bierpakketten

Onze nieuwste bieren

Bier bestellen?

Wil je snel en eenvoudig online bier bestellen? Dat kan bij Bierfamilie.nl! In onze webwinkel bieden wij een groot assortiment aan meer dan 300 verschillende bieren. Voor de échte bierliefhebber of ontdekkingsreiziger van speciaalbier hebben wij diverse bierpakketten met zorg samengesteld. Naast dat je voor jezelf een fantastisch pakket kunt bestellen, is het ook mogelijk om een bierpakket cadeau te doen of als relatiegeschenk te geven. Bij iedere bestelling kun je zelfs een persoonlijke boodschap via de notities meegeven.

Wij hebben maar één doel: zo veel mogelijk blij maken met overheerlijke bieren in combinatie met leuke bieranekdotes die zorgen voor een ultieme bierbeleving!

Het ontdekken van craft- en speciaalbieren staat bij ons voorop. Met de grootste zorg en in samenwerking met veel bierbrouwerijen is ons assortiment samengesteld. En we breiden nog steeds verder uit! Maak kennis met prachtige speciaalbieren en verschillende bierstijlen. Via onze nieuwsbrief en Social Media kanalen blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste feiten, inspirerende verhalen en leuke bieranekdotes. Kortom, bier is familie!

Waarom bier bij Bierfamilie.nl?

Wij bieden een breed scala aan bieren vanuit de hele wereld en maken het bestellen van bier ook nog eens heel eenvoudig. Jij plaatst jouw bestelling en doorgaans wordt binnen 2 werkdagen jouw bierpakket afgeleverd op het door jou gekozen adres. Wil je liever niet binnen 2 werkdagen de bestelling ontvangen? Het is bij ons ook mogelijk om een datum in de toekomst mee te geven om iemand bijvoorbeeld te kunnen verrassen voor zijn of haar verjaardag!

Al onze bierpakketten worden verzonden in extra stevige verzenddozen, zodat de kans op schade nihil is. Zo ben je in ieder geval verzekerd dat jouw bestelling zonder lekkende bierflessen aankomt en jij snel kunt genieten van de bieren. Pakketten kunnen niet worden ingepakt met cadeaupapier, omdat het cadeaupapier bij verzending verloren zal gaan.

Wij willen een unieke bierbeleving meegeven zodat je écht kunt genieten van de bieren. Door de toevoeging in de vorm van leuke bierviltjes en persoonlijk handgeschreven kaartjes, proberen wij ons te onderscheiden van de concurrentie. Wanneer je kiest voor een uniek bier abonnement, ontvang je ook alle productspecificaties, unieke bierverhalen en de foodpairing tips. Inmiddels hebben wij een gemiddelde klantbeoordeling van 9,5. Hier zijn wij ontzettend trots op! Onze klantenservice helpt jou daarom altijd zo snel en goed als mogelijk, zodat je jouw bieren heerlijk kunt proeven!

Bierproeverij organiseren?

Winkelwagen
Scroll naar top